Αφήστε μας να αναλάβουμε την τεχνική ανάπτυξη των σχεδίων σας και να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε μια εμπορικά επιτυχημένη συλλογή. Με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό ρούχου, στα βιομηχανικά standards, στην κατασκευή και τις τεχνικές παραγωγής μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα των δραστηριοτήτων σας.

Το AR Fashion Services είναι ένα one-stop shop που παρέχει κάτω από την ίδια στέγη όλες τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Δημιουργία πατρόν / Κατασκευή δειγμάτων / Μεγεθύνσεις / Προετοιμασία Παραγωγής/Προδιαγραφές / Συμβουλευτική

Η τεχνογνωσία και η πολυετή εμπειρία της ομάδας μας αποτελεί εγγύηση για τις ομαλότερες διαδικασίες και το καλύτερο αποτέλεσμα της αγοράς.

ΟΜΑΔΑ

Ελευθερία Αράπογλου
Η Ελευθερία, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του ΑR Fashion Services, είναι επαγγελματίας του χώρου της μόδας με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας. Με ένα ισχυρό υπόβαθρο στο σχέδιο, στην κατασκευή πατρόν και δειγμάτων και στη διαχείριση της παραγωγής, η Ελευθερία είναι παθιασμένη να μοιραστεί τις γνώσεις της και να βοηθήσει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας - μικρές και μεγάλες, ήδη καθιερωμένες ή startups - να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και να υιοθετήσουν αποτελεσματικότερους τρόπους εργασίας. Η Ελευθερία συνεργάζεται στενά με κάθε πελάτη ώστε να τελειοποιήσουν τόσο την εφαρμογή των ρούχων όσο και τις παραγωγικές διαδικασίες και να δημιουργήσουν μια εμπορικά επιτυχημένη συλλογή.

Μέτυ Τσουκάτου
Η Μέτυ είναι η οργανωτική μας υπεύθυνη. Με σπουδές μεταξύ άλλων στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας και με πολυετή εμπειρία στο χώρο είναι αυτή που παρακολουθεί και ελέγχει την αποτελεσματική και ομαλή ροή των εργασιών του ΑRFS. Είναι το πρόσωπο με το οποίο θα έχετε την πρώτη επαφή στα γραφεία μας και ο κατάλληλος άνθρωπος να απαντήσει τις όποιες τυχόν απορίες σας. Είναι επίσης υπεύθυνη για όλες τις πρακτικές συνεννοήσεις συμπεριλαμβανομένων του προγραμματισμού των συναντήσεων, των fittings και των παραλαβών.Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μέτυ στο info@arfashionservices.com

Σοφία
Η Σοφία είναι η υπεύθυνη κοπής και ραφής των δειγμάτων. Τα υψηλής ποιότητας δείγματα αυξάνουν κατακόρυφα τις πωλήσεις και η Σοφία με την πολυετή εμπειρία της και τις εξαιρετικές τεχνικές της ικανότητες μπορεί να τα κατασκευάσει. Η ποιότητα των ραφών και των φινιρισμάτων της προσθέτουν αξία σε κάθε δείγμα που κατασκευάζει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΤΡΟΝ

Το πατρόν βρίσκεται στον πυρήνα της διαδικασίας ανάπτυξης ενός προϊόντος. Το πατρόν είναι το σχέδιο ή το πρότυπο που χρησιμοποιείται για να κοπεί το ύφασμα του δείγματος και κατόπιν ολόκληρης της παραγωγής. Ένα καλό πατρόν έχει ισορροπία, συνυπολογίζει τη συμπεριφορά του υφάσματος και αντικατοπτρίζει το σχέδιο σας με ακρίβεια. Στο ΑR Fashion Services σχεδιάζουμε τα πατρόν στον υπολογιστή με ένα ειδικό λογισμικό πρόγραμμα και στη συνέχεια τα εκτυπώνουμε σε χαρτί.

Οι πατρονίστ μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουμε την τέλεια εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πολύπλευρη εμπειρία τους αποτελεί εγγύηση ότι τα σχέδια σας θα αποδοθούν με ακρίβεια και απόλυτο επαγγελματισμό γλιτώνοντας σας από πολύτιμο χρόνο και χρήμα.
Παρέχουμε δημιουργικές λύσεις πατρόν οι οποίες αποτυπώνουν με ακρίβεια τα σχέδια των πελατών μας και διασφαλίζουν την κατασκευή σωστών δειγμάτων και την ομαλή παραγωγή της συλλογής. Η ακρίβεια στο πατρόν, στις μεγεθύνσεις και στις προδιαγραφές είναι το μυστικό για μια παραγωγή χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Μπορούμε επιπλέον να παραδώσουμε τα βιομηχανικά πατρόν μας σε ψηφιακή μορφή απευθείας σε κατασκευαστικές εταιρείες ή πελάτες εξωτερικού.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών ή στο εξωτερικό. Έχουμε εμπειρία συνεργασίας με γεωγραφικά απομακρυσμένους πελάτες. Η ομάδα μας προσφέρει υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη και εξασφαλίζει για καθέναν ξεχωριστά την εύκολη και ομαλή υλοποίηση του σχεδιαστικού του οράματος.

2

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Τα υψηλής ποιότητας δείγματα αυξάνουν κατακόρυφα τις πωλήσεις. Οι έμπειροι επαγγελματίες της ομάδας μας μπορούν να τα κατασκευάσουν.

Εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες και την εμπειρία μας και κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Δουλεύουμε με τους καλύτερους επαγγελματίες στην κοπή και ραφή δειγμάτων ώστε η μετάβαση από το πατρόν στο δείγμα και από το δείγμα στην παραγωγή να γίνεται ομαλά και με ακρίβεια. Η στενή συνεργασία των υπεύθυνων ραφής με τους πατρονίστ διασφαλίζει πως όλα τα στοιχεία της κατασκευής και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες εκτελούνται με ακρίβεια και τυχόν προβλήματα επιλύονται άμεσα και ουσιαστικά.
H άμεση επικοινωνία μεταξύ πατρονίστ και κατασκευαστή δείγματος οδηγεί σε μειωμένο και οικονομικότερο χρόνο παραγωγής και εγγυάται ένα ποιοτικό δειγματολόγιο που θα αυξήσει σημαντικά τις παραγγελίες σας.
Ένα σωστό δειγματολόγιο θα βοηθήσει επιπλέον τη μονάδα παραγωγής να κατανοήσει τα σχέδια σας σε όλες τους τις λεπτομέρειες και να μειώσει στο ελάχιστο το κόστος παραγωγής της συλλογής σας.

3

ΜΕΓΕΘΥΝΣΕΙΣ

Αφού το πατρόν κατασκευαστεί και εγκριθεί θα χρειαστεί να ετοιμαστούν οι απαραίτητες διαβαθμίσεις μεγεθών. Μάθετε παρακάτω πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής σας.

Οι διαβαθμίσεις είναι για πολλούς σχεδιαστές ένα μυστήριο. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε μέσα στο λαβύρινθο και να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις διαβαθμίσεις των δειγμάτων σας είτε βάσει βιομηχανικών μεγεθών είτε βάσει ενός κατά παραγγελία πίνακα μεγεθών που αντιστοιχεί στο πελατολόγιο σας. Με εμπειρία σε μεγεθύνσεις ανδρικών, γυναικείων και παιδικών δειγμάτων η ομάδα των πατρονίστ μας ελέγχει όλη την διαδικασία εξασφαλίζοντας την απόλυτη ακρίβεια κάθε διαβάθμισης. Για επιπλέον διασφάλιση, όλα τα διαβαθμισμένα πατρόν εκτυπώνονται αρχικά μαζί προς έλεγχο και μόνο αφού εγκριθούν εκτυπώνονται σε αυτόνομα κομμάτια. Μπορούμε επίσης να εργαστούμε πάνω στα δικά σας πατρόν αναπτύσσοντας τα μεγέθη που αντιστοιχούν στο πελατολόγιο σας. Όλες οι μεγεθύνσεις μπορούν να παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή απευθείας σε μονάδες παραγωγής ή πελάτες εξωτερικού.

AR Fashion Services Logo
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.
4

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Για την επιτυχημένη παραγωγή της συλλογής σας απαιτείται η σωστή προετοιμασία. Οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή παραγωγή μια συλλογής μόνο εφόσον έχουν στη διάθεση τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Για να διασφαλίσουμε πως όλα τα τεχνικά στοιχεία έχουν αποτυπωθεί με ακρίβεια παρέχουμε λεπτομερή Φύλλα Τεχνικών Προδιαγραφών. Το Φύλλο Τεχνικών Προδιαγραφών εγγυάται πως ο κατασκευαστής έχει στη διάθεση του όλα τα απαραίτητα δεδομένα ώστε η παραγωγή να τρέξει ομαλά. Το Φύλλο Τεχνικών Προδιαγραφών καταγράφει μεταξύ άλλων τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες, τα είδη ραφής, τα διακοσμητικά στοιχεία και τις μετρήσεις ανά μέγεθος/υλικό. Εξασφαλίστε με αυτό τον τρόπο την ακριβή καταγραφή του σχεδίου σας και βεβαιωθείτε πως η μονάδα παραγωγής έχει κατανοήσει όλες τις κατασκευαστικές του λεπτομέρειες. Ένα λεπτομερές Φύλλο Τεχνικών Προδιαγραφών είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο αν συνεργάζεστε με μονάδες παραγωγής του εξωτερικού.
Χρησιμοποιούμε επίσης CAD τεχνολογία για τη δημιουργία διαγραμμάτων τα οποία υπολογίζουν τη σωστή τοποθέτηση των μοντέλων στο ύφασμα με στόχο τη βέλτιστη οικονομική απόδοση. Μίνι διαγράμματα παρέχονται προς έλεγχο και έγκριση πριν την τελική εκτύπωση.

5

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Είστε μια νέα ή μια ήδη αναγνωρισμένη επιχείρηση που χρειάζεται κάτι περισσότερο από τεχνικές υπηρεσίες δημιουργίας πατρόν και κατασκευής δειγματολογίου; Μήπως αναρωτιέστε συχνά εάν υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε τη παραγωγική σας διαδικασία; Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί τόσο για startups όσο και για ήδη καθιερωμένες επιχειρήσεις και μπορούν να σας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια. Με εμπειρία σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας μόδας, δίνουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές τεχνικές συμβουλές τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο παραγωγικών διαδικασιών ανοίγοντας έτσι το δρόμο της εμπορικής επιτυχίας.

6

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Γυναικεία Ένδυση
Ανδρική Ένδυση
Παιδικά
Αθλητικά Είδη
Πλεκτά
Θεατρικό Κουστούμι
Στολές Εργασίας

AR Fashion Services Logo

FAQ

Είμαι καινούργιος στο χώρο του ενδύματος. Πώς μπορεί να με βοηθήσει το AR Fashion Services;
Παρέχουμε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες - δημιουργία πατρόν, κατασκευή δειγμάτων, ανάπτυξη μεγεθύνσεων και προδιαγραφών - που απαιτούνται για τη δημιουργία του τελικού πακέτου πληροφοριών που πρέπει να παραδοθεί στη μονάδα παραγωγής. Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει απλά να μας φέρετε μια σχεδιαστική ιδέα και εμείς θα αναλάβουμε την τεχνική της διεκπεραίωση. Παρέχουμε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στο σχεδιαστικό κομμάτι όσο και στις στρατηγικές ανάπτυξης της εταιρίας σας. Παραδοσιακά, οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται από διαφορετικές εταιρίες, για αυτό το λόγο σκεφτείτε το AR Fashion Services ως το one-stop shop σας!

Είναι το AR Fashion Services μια μονάδα παραγωγής;
Δεν είμαστε μονάδα παραγωγής. Υπάρχει μια σχετική σύγχυση αναφορικά με τις διαφορές μας από μια μονάδα παραγωγής/κατασκευαστική εταιρεία. Βασικά η δουλεία μας είναι να συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξουμε τα πατρόν, τα δείγματα και τις αναγκαίες προδιαγραφές της συλλογής σας πριν εσείς προσεγγίσετε τον παραγωγό/κατασκευαστή της επιλογής σας. Στη συνέχεια η μονάδα παραγωγής με βάση αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο πληροφοριών - πατρόν, δείγματα, προδιαγραφές - αναλαμβάνει να κατασκευάσει τον κύριο όγκο της παραγωγής σας (στους κατασκευαστές δεν αρέσει η παραγωγή δειγμάτων).

Θα με βοηθήσει το AR Fashion Services να βρω μονάδες παραγωγής;
Βεβαίως. Έχουμε μια μεγάλη λίστα επαφών τις οποίες με χαρά μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας. Ωστόσο, αυτό γίνεται μόνο αφού οριστικοποιηθούν οι τεχνικές προδιαγραφές, τα υφάσματα και ο όγκος παραγωγής της εκάστοτε συλλογής. Κάθε κατασκευαστής έχει διαφορετικά μηχανήματα, διαφορετικές ελάχιστες παραγγελίες και ειδικές απαιτήσεις και άρα είναι σημαντικό να έχουμε μια πλήρη εικόνα πριν επιλέξουμε/προτείνουμε αυτόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Μπορούμε επιπλέον να αναλάβουμε να έρθουμε εμείς σε επαφή με τον κατάλληλο κατασκευαστή και να αναλάβουμε την επίβλεψη όλης της διαδικασίας παραγωγής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα πακέτο συνεργασίας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να με προμηθεύσετε με υφάσματα για τα σχέδια μου;
Όχι, στο AR Fashion Services ούτε πουλάμε ούτε προμηθευόμαστε υφάσματα για λογαριασμό των πελατών μας. Παρέχουμε όμως, αν μας ζητηθεί, συμβουλευτικές υπηρεσίες. Μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με αξιόπιστους προμηθευτές και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των κατάλληλων υφασμάτων για τα σχέδια σας.

Πρέπει να σας εφοδιάσω με όλα τα υλικά, διακοσμητικά στοιχεία, κουμπιά που απαιτούνται για τα σχέδια μου;
Ναι, για να ξεκινήσει η κατασκευή του δείγματος πρέπει να μας έχετε εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα υλικά. Δεν διατηρούμε αποθέματα υλικών και αν μας ζητηθεί να τα προμηθευτούμε το κόστος τους χρεώνεται στον πελάτη.

Ποιο είναι το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών σας;
Είναι αδύνατο να δώσουμε μια γενική οικονομική προσφορά διότι κάθε πακέτο συνεργασίας είναι διαφορετικό και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Επιπλέον, η ανάπτυξη μιας συλλογής είναι μια ρευστή διαδικασία και πολλές τελικές αποφάσεις οριστικοποιούνται στην πορεία των εργασιών. Μία αλλαγή σε υφάσματα, διακοσμητικά στοιχεία ή κατασκευαστικές τεχνικές μπορούν να επηρεάσουν το συνολικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πρώτη μας συνάντηση θα είμαστε σε θέση να σας κάνουμε μια αρχική οικονομική προσφορά.

Έχω ετοιμάσει τα δικά μου πατρόν. Μπορώ να απευθυνθώ στο AR Fashion Services για την κατασκευή των δειγμάτων μου;
Ναι, μπορούμε να αναλάβουμε αποκλειστικά την κατασκευή των δειγμάτων σας. Ωστόσο, εάν διαπιστώσουμε ότι τα πατρόν σας έχουν λάθη, ότι δεν είναι καλά ισορροπημένα ή ότι δεν είναι συμβατά με τα επιλεγμένα υφάσματα, τότε θα πρέπει να επανασχεδιαστούν εξ'ολοκλήρου από την ομάδα μας πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή των δειγμάτων.
Αποτρέπουμε τους πελάτες μας από το να χρησιμοποιούν τα δικά τους πατρόν εκτός αν αυτά προέρχονται από έμπειρο επαγγελματία πατρονίστ.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου στην πρώτη συνάντηση;
Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Μια ενδεικτική λίστα περιλαμβάνει: εικόνες και ενδύματα αναφοράς, σχέδια, τεχνικά σχέδια, δείγματα υφασμάτων ανά σχέδιο, πατρόν και δείγματα ενδεχόμενης προηγούμενης συλλογής, εταιρικό προφίλ, προφίλ πελατών. Επίσης για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον διαθέσιμο χρόνο, προτείνουμε να ετοιμάστε μια λίστα με συγκεκριμένες ερωτήσεις που θέλετε να σας απαντήσουμε.

Παρέχει το AR Fashion Services συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρησιακού σχεδιασμού;
Ναι. Η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του AR Fashion Services, Ελευθερία Αράπογλου, με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ενδύματος, μπορεί να βοηθήσει σχεδιαστές και επιχειρήσεις να χαράξουν μια επιτυχημένη εμπορική στρατηγική˙ να καθορίσουν το προφίλ των πελατών τους και τη σχεδιαστική αισθητική τη συλλογή τους αλλά και το πώς και πού να πουλήσουν το προϊόν τους. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιχείριση σας.

AR Fashion Services Logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ